ua en ru

У США заарештували підлітка за погрози на адресу мільярдера Трампа

У США заарештували підлітка за погрози на адресу мільярдера Трампа Фото: у США заарештували підлітка за погрози на адресу мільярдера Трампа

Підлітка також звинувачують у поширенні загроз терористичного характеру

В американському штаті Джорджія заарештували підлітка за погрози на адресу фаворита гонки за пост президента США від Республіканської партії, мільярдера Дональда Трампа. Про це повідомляє телеканал Fox News.

Наголошується, що поліція округу Мериуезер затримала 15-річного мешканця штату, чиє ім'я не розкривається, після того, як він написав в одній із соцмереж повідомлення, у яких погрожував Трампу вбивством. Вони згодом були видалені, і їхній точний зміст не розкривається.

Повідомляється, що підлітку пред'явлені звинувачення в поширенні "загроз терористичного характеру" за допомогою Інтернету.

Також, він поміщений в місцевий виправний центр для неповнолітніх, де чекає початку суду. Яке покарання може загрожувати йому, не уточнюється.

Нагадаємо, республіканець Дональд Трамп вважає, що потрібно застосовувати тортури до підозрюваних в тероризмі в ході допиту.