ua en ru

Серед бойовиків збільшилася кількість подач рапортів на звільнення, - розвідка

Серед бойовиків збільшилася кількість подач рапортів на звільнення, - розвідка Фото: бойовики

Звільнень стало більше через зневажливу поводінку офіцерів РФ

Серед бойовиків на окупованих Донецькій і Луганській області збільшилася кількість фактів подання рапорту на звільнення. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України у Facebook.

"Морально-психологічний стан особового складу з'єднань і частин російських окупаційних військ залишається низьким. В 1 окремій мотострілецькій бригаді (Кальміусське) і 9 окремому штурмовому мотострілецькому полку морської піхоти (Новоазовськ) 1 АК (Донецьк) ЗС РФ відмічається збільшення кількості випадків подання рапортів на звільнення", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією розвідки, звільнення почастішали через невдоволення військовослужбовців зневажливим поведінкою офіцерів РФ і довготривалих психофізичних навантажень внаслідок бойових дій.

Обстановка на тимчасово окупованих теріторіях Донецької та Луганської областей станом на 18 квітня Морально-психологіч...

Опубліковано Головне управління розвідки Міністерства оборони України 18 квітня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що командування бойовиків приховує реальні втрати під час проведення провокаційних і диверсійних дій. У зв'язку з цим зростає кількість звільнень серед бойовиків.