ua en ru

Серед бойовиків ходять чутки про об'єднання ЛНР і ДНР, - Тимчук

Серед бойовиків ходять чутки про об'єднання ЛНР і ДНР, - Тимчук Фото: Дмитро Тимчук

Поява цих чуток була зафіксована до заяви екс-ватажка бойовиків про можливий збройний конфлікт між ДНР і ЛНР

Серед бойовиків ходять чутки про об'єднання так званих "Луганської/Донецької народних республік" (ЛНР/ДНР) в одне "державне утворення". Про це на своїй сторінці в Facebook написав лідер групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук.

"Серед бойовиків зі складу батальйонів "республіканської гвардії ДНР" ходять чутки про підготовку перекидання даних формувань в ЛНР для проведення акції по возз'єднанню з ДНР в одне "державне утворення". Подробиці підготовлюваного "возз'єднання" не зазначаються", - написав він.

Як повідомляється, подібні чутки зафіксовані серед "поліцейських ДНР" у Донецьку та Горлівці та в декількох "армійських" підрозділах "1-го АК ДНР".

"Характерно, що поява цих чуток була зафіксована до заяви екс-ватажка бойовиків І. Безлера про можливий збройний конфлікт між ДНР і ЛНР. У той же час, така можливість активно обговорюється і в неофіційних бесідах працівників штабних структур "1-го АК ДНР" і різних "цивільних міністерств" ДНР приблизно з середини листопада", - йдеться в повідомленні.

Оперативні дані групи «Інформаційне Опір». Найбільш активно російсько-терористичні війська продовжують...

Опубліковано Dmitry Tymchuk 6 грудня 2016 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що ЛНР/ДНР підсилюють окупаційний режим.