ua en ru

Спецслужби США перехопили розмови російських чиновників про зустрічі з радниками Трампа, - WSJ

Спецслужби США перехопили розмови російських чиновників про зустрічі з радниками Трампа, - WSJ Фото: Дональд Трамп (bundesregierung.de)

У 2015 році обговорювали зустрічі з радниками і діловими партнерами Трампа

Спецслужби Сполучених Штатів Америки навесні 2015 року перехопили розмови російських урядовців, яких вони обговорювали зустрічі з радниками і діловими партнерами президента США Дональда Трампа. Про це повідомляє The Wall Street Journal.

"В деяких випадках росіяни в підслухані розмови говорили про зустрічах, які проходили за межами США з участю російських урядовців і радників або ділових партнерів Трампа", - йдеться в повідомленні.

Зазначено, що Трамп мав ділові зв'язки з Росією і самі по собі зустрічі не є приводом для занепокоєння. Також, незрозуміло, про які радників і партнерів Трампа йде мова, і чи були вони пов'язані з його передвиборчою кампанією.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що під час першої зустрічі президент США Дональд Трамп і президент Росії Володимир Путін 40 хвилин сперечалися на тему передбачуваного втручання РФ в президентські вибори в Америці.