ua en ru

Спецслужби Ірану затримали 41 підозрюваного у причетності до нападів у Тегерані

Спецслужби Ірану затримали 41 підозрюваного у причетності до нападів у Тегерані Фото: теракт в Тегерані (twitter.com-DonKlericuzio 1)

У ході спецоперації було вилучено багато документів і зброї й іншого обладнання "для здійснення терактів"

Спецслужби Ірану затримали 41 підозрюваного у причетності до нападів у Тегерані. Про це повідомляє "Радіо Свобода" з посиланням на Міністерство розвідки Ірану.

Як зазначається, загалом було затримано 41 підозрюваного у причетності до нападів у Тегерані, внаслідок яких у середу загинули 17 людей і понад 50 були поранені.

Повідомляється, що "агентів екстремістського угруповання "Ісламська держава" затримали в Тегерані, Керманшаху, Курдистані і в Західному Азербайджані біля кордону з Туреччиною й Іраком.

Крім того, у ході спецоперації було вилучено багато документів і зброї й іншого обладнання "для здійснення терактів".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Іранська Революційна гвардія заявила, що Саудівська Аравія (СА) стоїть за терактами в Тегерані в середу, в результаті яких загинули близько 12 осіб і були поранені 43 особи. Гвардійці вважають, що той факт, що бойовики "Ісламського держави" взяли на себе відповідальність за теракти в Тегерані доводить, що лідери СА були залучені до атаки.