ua en ru

Спецпрокурор США перевірить інформацію про контакти сина Трампа з юристом з РФ, - CNN

Спецпрокурор США перевірить інформацію про контакти сина Трампа з юристом з РФ, - CNN Фото: США (tweeter.com/radiosvoboda)

Роберт Мюллер перевірить інформацію про контакти сина Дональда Трампа з російським адвокатом

Спецпрокурор Роберт Мюллер, який займається справою про втручання РФ у вибори в США, перевірить інформацію про контакти сина Дональда Трампа з російським адвокатом Наталією Весельницькою. Про це повідомляє CNN.

Як наголошується, Мюллер вивчить всі матеріали, які опублікував Дональд Трамп-молодший. Зокрема, він перевірить опубліковані сином Трампа електронні листи та інформацію про зустріч, на якій він повинен був отримати компромат на Хілларі Клінтон.

Джерело CNN стверджує, що Дональд Трамп-молодший раніше вже був об'єктом інтересу з боку ФБР, також веде розслідування про втручання РФ. У той же час, слідчим не були відомі подробиці його контактів з Весельницькою.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Дональд Трамп-молодший у своєму Twitter опублікував заяву, в якій повідомив, що йому в 2016 році надійшла пропозиція отримати компромат на Хілларі Клінтон, яка була суперником його батька на президентських виборах в США.

Трамп-молодший опублікував листування з репортером Робом Голдстоуном, який виступав в якості посередника в організації зустрічі з російським юристом Наталією Весельницкой, яка представляла інтереси Еміна Агаларова.