ua en ru

Рятувальники загасили пожежу на підземному колекторі в Києві

Рятувальники загасили пожежу на підземному колекторі в Києві Фото: пожежа в центрі Києва була ліквідована на площі 50 кв. м

Для ліквідації пожежі в Києві було задіяно 5 одиниць пожежної техніки та близько 25 осіб

У четвер ввечері, 24 листопада, співробітники Головного управління ДСНС України ліквідували пожежу на підземному колекторі в центрі Києва. Про це йдеться в повідомленні ДСНС в Facebook.

"О 21:06 співробітники Головного управління ДСНС України в р.. Києві від чергового бригади ПАТ "Київенерго" отримали письмовий дозвіл на гасіння пожежі в електричному колекторі. Пожежа електрокабелів локалізовано о 22:13 та ліквідована о 22:49 на площі 50 кв. м", - говориться в повідомленні.

У ДСНС відзначили, що для ліквідації пожежі було задіяно 5 одиниць пожежної техніки та близько 25 чоловік особового складу підрозділів ГУ ДСНС України в м. Києві. Жертв та постраждалих на місці пожежі не було.

Оперативна інформація про пожежу, яка виникла у підземному колекторі, в якому розміщені електричні кабелі 24 листопада...

Опубліковано Головне управління ДСНС України в м. Києві 24 листопад 2016 р.

"Дана подія негативних наслідків не було. На роботу інфраструктури міста та електропостачання об'єктів житлового фонду не вплинуло", - додали в ДСНС.

Нагадаємо, пожежа на ТЕЦ в Києві: знеструмленими залишаються 25 будівель.