ua en ru

Створена оновлена версія сайту для відстеження втілення реформ, - АПУ

Заступник Глави Адміністрації Президента, секретар Національної ради реформ Дмитро Шимків повідомив про створення оновленої версії сайту reforms.in.ua, призначеного для відстеження процесів розробки і впровадження реформ в Україні. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Президента України.

Повідомляється, що на сайті публікується інформація про 18 пріоритетних напрямків реформ та інформація про відповідальних за кожних з них, контакти координаторів, склад цільових команд реформ, проекти й затверджені версії нормативних документів.

Також на сайті розміщені всі без винятку матеріали, які розглядаються на засіданнях Нацради реформ, і всі протоколи засідань.

Включені також і всі ключові програмні для України документи: Стратегія сталого розвитку на період до 2020 року, План дій уряду на 2015 рік, Коаліційна угода, Угода про асоціацію України і ЄС та план дій щодо її виконання, Меморандум України та МВФ.

Крім того, на сайті забезпечена можливість зворотного зв'язку: можна залишити коментар стосовно кожної реформи і навіть написати листа до оргкомітету Нацради реформ.

Нагадаємо, 4 березня Шимків повідомляв, що наступне засідання Нацради реформ відбудеться через два тижні.