ua en ru

Cтворено акумулятор для роботи iPhone протягом тижня без підзарядки, - The Telegraph

Cтворено акумулятор для роботи iPhone протягом тижня без підзарядки, - The Telegraph Фото: мініатюрний паливний елемент розташовано в iPhone поряд з батареєю

Для комерційного запуску Intelligent Energy розробляє одноразовий картридж

У Великій Британії створено акумулятор для роботи iPhone протягом тижня без підзарядки. Про це повідомляє The Telegraph.

Як наголошується, автором винаходу виступила технологічна компанія Intelligent Energy, яка стверджує, що для використання нових елементів живлення не знадобиться змінювати розмір або форму гаджета.

Єдина косметична відмінність від звичайних апаратів полягає в наявності вентиляційних отворів на задній стороні - для водних випарів.

Кореспондент видання побував у штаб-квартирі Intelligent Energy в Лафборо, де побачив прототип iPhone з новим акумулятором. "Заповнення газоподібного водню в елементі живлення здійснюється через отвір, конструктивно схожий із гніздом для підключення навушників", - йдеться в матеріалі.

Для комерційного запуску компанія розробляє одноразовий картридж, який буде вставлятися в нижню частину майбутніх смартфонів. Як заявили в Intelligent Energy, ціна продажу елементів ще обговорюється.

Вважається, що Intelligent Energy тісно співпрацює з Apple. Водночас головний виконавчий директор британської компанії Генрі Вінанд ці чутки коментувати відмовився. За його словами, пристрій з такими характеристиками до цього ще ніхто не робив.

Нагадаємо, раніше у США випустили джинси, які можуть зарядити iPhone.