ua en ru

Сукупний чистий прибуток групи "Московська біржа" за РСБО за 9 місяців 2012 р. виріс на 21% - до 253,7 млн дол

Сукупний чистий прибуток групи "Московська біржа" за російськими стандартами фінансової звітності (РСБО) за 9 місяців 2012 р. виріс в порівнянні з аналогічним періодом минулого року на 21% і склав 8 млрд руб. (253,7 млн дол.), говориться в повідомленні біржі. Виручка групи, розрахована за результатами ключових компаній, що входять до складу Московської біржі виросла на 24% - до 16 млрд руб.

Операційний прибуток за групі збільшився на 38% і склав 10,3 млрд руб. Сукупний комісійний дохід за вказаний період досяг майже 8 млрд руб.

В 2012 р. в рамках групи відбувся перерозподіл комісійних доходів. Так, від Московської біржі (до грудня 2011 р. - ВАТ "ММВБ") до ЗАТ АКБ "НКЦ" перейшли комісійні доходи клірингу на фондовому ринку.

Дана звітність за РСБО враховує фінансові показники наступних організацій: ВАТ "Московська біржа", ЗАТ "ФБ ММВБ", НКО ЗАТ "НРР", ЗАТ "АКБ "Національний кліринговий центр", ЗАТ "КЦ РТС", ЗАТ "ММВБ-ІТ" і ТОВ "Технічний центр РТС". Показники групи "Московська біржа" порівнювалися з показниками групи ММВБ і групи РТС.

Читайте також: Чистий прибуток Московської біржі за МСФЗ в I півріччі 2012 р. збільшився на 28% - до 137 млн дол