ua en ru

Радником глави ДФС призначено кума екс-глави Митниці часів Януковича, - нардеп

Радником глави ДФС призначено кума екс-глави Митниці часів Януковича, - нардеп Фото: нардеп Світлана Заліщук

Раніше Романенко вже фігурував в корупційних розслідуваннях

Радником голови Державної фіскальної служби України призначений Геннадій Романенко, якого пов'язують з Ігорем Калетніком, який займав посаду голови Державної митної служби в 2010-2012 рр. Про це у своєму Facebook повідомила народні депутат від "Блоку Петра Порошенко" Світлана Заліщук.

"Радником голови Державної фіскальної служби на громадських засадах призначений Геннадій Романенко. Це людина Ігоря Калєтніка - голови митниці за Януковича та екс-віце-спікера, який став режисером прийняття законів 16 січня. Пан Романенко - друг і кум Калетника", - написала Заліщук.

За її словами, Романенко вже фігурував в корупційних розслідуваннях в 2011 р., коли очолював Київську регіональну митницю.

"За моєю інформацією, зараз Романенко займається кадровими питаннями. Власне, саме цим він займався в часи Калетника. Не думаю, що пан Романенко пройшов би люстрацію, саме тому "суспільні принципи" підійшли більше", - зазначила Заліщук.

Радником голови Державної фіскальної служби на громадських засадах призначено Геннадія Романенка. Це людина Ігоря Калетн...

Posted by Svitlana Zalishchuk on 18 Июнь 2015 г.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що глава ДФС намагається влаштувати екс-регіонала Романа Микитюка начальником Волинської митниці.