ua en ru

Співробітниця ДМС отримала три роки в'язниці за зловживання владою

Співробітниця ДМС отримала три роки в'язниці за зловживання владою Фото: хабар (РБК-Україна)

Зловмисниця була затримана в квітні 2016 року

У Львові Галицький районний суд 28 липня виніс вирок стосовно головного спеціаліста одного з районних відділів Державної міграційної служби України в області, яка обвинувачується у зловживанні впливом. Про це повідомляє прес-служба прокуратури області.

Повідомляється, що в квітні 2016 року зловмисниця вимагала неправомірну вигоду у чоловіка, який звернувся у зазначений відділ для отримання в терміновому порядку паспортів громадян України для себе, дочки та ще чотирьох осіб.

"На наступний день бажає легкої наживи громадянка все ж отримала від зазначеної особи дев'ять тис. гривень коштів, з яких чотири тис. гривень - для оплати офіційних платежів, а п'ять - в якості неправомірної вигоди", йдеться в повідомленні.

Так, обвинуваченої призначено покарання у вигляді трьох років позбавлення волі з конфіскацією всього належного їй майна.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Дніпрі співробітники Служби безпеки України спільно з військовою прокуратурою і Національною поліцією викрили на хабарі начальника одного з відділів управління карного розшуку обласного управління поліції.