ua en ru

Співробітників митниці перевіряють на причетність до подій на Закарпатті, - ДФС

Співробітників митниці перевіряють на причетність до подій на Закарпатті, - ДФС Фото: Сергій Білан

Усі керівники Закарпатської митниці на час проведення службового розслідування відсторонені від виконання своїх обов'язків

Щодо співробітників української митниці призначено службове розслідування за фактом подій у Мукачевому Закарпатської області. Про це сьогодні на засіданні уряду заявив перший заступник голови Державної фіскальної служби України (ДФС) Сергій Білан, передає кореспондент РБК-Україна.

"Наразі призначено службове розслідування щодо співробітників митниці за ту ситуацію, яка відбулась на Закарпатті. Дійсно відсторонені усі керівники Закарпатської митниці на час проведення службового розслідування. З метою продовження поточного функціонування і виконання збору до держбюджету, особи, які не причетні, не мають відношення до службового розслідування, вони поки продовжують свою поточну діяльність до результату. Частково слідча комісія діє і спільно з іншими правоохоронними органами, ми проводимо службові розслідування ретельно, аналізуємо, які причини послужили, що, хто конкретно винний у діяннях", - заявив Білан.

Нагадаємо, в рамках розслідування подій у Мукачевому Закарпатської області був звільнений підполковник Служби безпеки України (СБУ) Василь Щадей.