ua en ru

Співробітники виборчих штабів “Удару” вимагають у керівництва партії погасити борги по зарплаті

Співробітники виборчих штабів на парламентських виборах 2012 р. партії «Удар» почали всеукраїнську кампанію по збору підписів з вимогою партійному керівництву виплатити заборгованості по зарплаті співробітникам штабів, агітаторам, спостерігачам і членам виборчкомів. Про це сьогодні на прес-конференції повідомили співробітники штабів «Удару».

За словами керівника штабу округу №56 (Макіївка, Донецька обл. ) Володимира Волікова, тільки в його окрузі заборгованість по зарплаті складає 135 тис. грн. «Ми всі працювали на парламентських виборах 2012 р., нам не заплатили за нашу роботу», - сказав він, додавши, що кампанія «Тримай УДАР!» продовжиться до моменту повного погашення заборгованості.

Заступник глави штабу округу №187 (Хмельницький) Ніна Бенюк повідомила, що листи на ім'я Віталія Кличка залишилися без відповіді.

«Єдина партія, яка масово «кинула» своїх співробітників - це «Удар»», - додав начальник штабу округу №194 (Черкаси) Олександр Безпрозванний .

За його словами, по Черкаській обл. заборгованість керівництва «Удару » перед своїми співробітниками становить більше 1,2 млн грн. Всі гроші були виплачені лише в Чернівецькій, Закарпатській , Запорізькій, Львівській та Київській областях, а також у Києві, зазначив Безпрозванний .

Керівник агітаційного відділу штабу №188 (Хмельницький) Олексій Богданов підкреслив, що ошукані співробітники вимагають , щоб Віталій Кличко особисто очолив контрольно-ревізійну комісію і провів ревізію по кожному округу.

Нагадаємо, найбільш масштабної історією з невиплатою зарплат співробітникам штабів був конфлікт у партії «Наша Україна», де заборгованість керівництва партії сягала кількох десятків мільйонів гривень.