ua en ru

Співробітник Нацагентства з розшуку активів отримав подарунок в 1 млн гривень

Співробітник Нацагентства з розшуку активів отримав подарунок в 1 млн гривень Фото: купюри (flickr/ssu)

Бочиришвили отримав від Лариси Бочоришвили, ймовірно своєї матері, один мільйон гривень в подарунок

Головний спеціаліст відділу договірної роботи юридичного управління центрального апарату Національного агентства України з питань виявлення, розшуку та управління активами, отриманими від корупційних та інших злочинів Вахтанг Бочиришвили отримав від родичів мільйон гривень в подарунок. Відповідна інформація про зміну майнового стану опублікована на сайті Єдиного державного реєстру декларацій, передає "Слово і Діло".

Так, згідно з поданими документами, Бочиришвили отримав від громадянина України Лариси Бочоришвили, ймовірно своєї матері, один мільйон гривень в подарунок.

Зазначено, що людина з таким ПІБ є співзасновником ТОВ "Славутич".

Крім того, в електронній декларації за 2016 співробітник АРМА вказав, що володіє двома київськими квартирами площами 55,8 і 48,6 кв. м і земельною ділянкою в населеному пункті Літки Броварського району Київської області.

Нагадаємо, раніше керівник САП Назар Холодницький розповів, що Спеціальна антикорупційна прокуратура на сьогодні розслідує понад 90 справ щодо можливого незаконного збагачення чиновників.

"93 виробництва, де фігурують представники законодавчої, а також вищої виконавчої влади. Виробництва по можливому незаконному збагаченню та подання недостовірної інформації у деклараціях", - сказав Холодницький.