ua en ru

Співпраця з Samsung дозволить збільшити щорічний обсяг інвестицій в Україну до 100 млн дол., - Азаров

Прем'єр-міністр України Микола Азаров упевнений, що активна співпраця з компанією Samsung дозволить збільшити кількість робочих місць та щорічний обсяг інвестицій в Україну до 100 млн дол. Про це прем'єр-міністр заявив під час засідання уряду, передає кореспондент РБК-Україна.

"Корпорація Samsung має на меті саме в Україні створити дослідницький центр №1 серед країн СНД та Європи. Під час минулорічного візиту Президента України Віктора Януковича в Південну Корею, корейська сторона підкреслила важливість зазначеного проекту для подальшого розвитку співпраці між двома країнами у сфері ІТ-технологій. І тепер українсько-корейське співробітництво вийшло на новий рівень розвитку. Провідна компанія світу створила в Україні 1200 високооплачуваних робочих місць і наступного року збільшить їх до 2 тисяч. А щорічні інвестиції збільшаться до 100 млн дол.", - сказав глава уряду.

Також Азаров підкреслив, що "курс Президента України на створення в нашій державі привабливих інвестиційних умов дає зримі результати".