ua en ru

Стан здоров'я Мосійчука різко погіршився

Стан здоров'я народного депутата від Радикальної партії Олега Ляшка Ігоря Мосійчука, який перебуває під вартою, різко погіршилось. Про це йдеться в повідомленні прес-служби радикала на сторінці в Facebook.

"Зараз народний депутат України Ігор Мосійчук утримується під вартою в спецпалаті лікарні швидкої медичної допомоги. Лікарями стабілізовано його стан здоров'я, але разом з тим у Ігоря Володимировича стабільно утримується підвищена температура. Лікарі пов'язують підвищену температуру у Мосійчука не із залікованою виразкою шлунка, а з болями в хребті, на які він скаржиться. У зв'язку з цим Мосійчук пройшов обстеження в клініці "Феофанія". Крім того, його відвідала народний депутат і лікар Ольга Богомолець. Зараз, для того, щоб зняти болі, Ігорю Мосійчуку роблять регулярні ін'єкції знеболювального. Він очікує огляду хірурга і невропатолога", - йдеться в повідомленні.

Раніше представники Радикальної партії і лікарі неодноразово заявляли про критичний стан здоров'я заарештованого, але, за їхніми даними, ніякої відповідної реакції не послідувало.

Також народний обранець заявляв про тортури з боку міліціонерів для отримання необхідних свідчень.

"Більше того, слідчі не надавали лікарям доступу до тяжкохворому Мосійчуку, вимагаючи від нього зізнання у тих злочинах, які йому інкримінують. Тим самим ставлячи під загрозу життя політика" - повідомляє прес-служба РПЛ.