ua en ru

Стан трьох постраждалих внаслідок вибуху в кафе Харкова оцінюється як важкий, - ОДА

Стан трьох з 11 постраждалих внаслідок вибуху в харківському кафе "Рокс Паб Стіна" оцінюється як важкий, ще шість - перебувають у стані середньої тяжкості, і двоє отримали незначні травми.

Стан трьох з 11 постраждалих внаслідок вибуху в харківському кафе "Рокс Паб Стіна" оцінюється як важкий, ще шість - перебувають у стані середньої тяжкості, і двоє отримали незначні травми. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Харківської обласної державної адміністрації.

"В результаті вибуху отримали травми різного ступеня тяжкості 11 відвідувачів кафе (переломи, опіки, осколкові поранення і ін). Стан постраждалих: 3 - у важкому стані, 6 - в стані середньої тяжкості, 2 - легке стан. Всі постраждалі доставлені до 4-ї лікарні невідкладної швидкої допомоги", - йдеться в повідомленні.

Крім того, вибуховою хвилею були зруйновані вікна, двері і обладнання кафе. Стіни та перекриття будинку не пошкоджені. Проводиться розслідування.

Нагадаємо, вчора в 21:40 в пивному кафе "Рокс Паб Стіна", яке розташоване в цокольному поверсі 3-х поверхового житлового будинку за адресою: м. Харків, вул. Римарська 13, стався вибух (без подальшого горіння). За попередньою інформацією УВС - вибухнув саморобний безоболонковий вибуховий пристрій.

СБУ порушила справу за фактом вибуху в кафе за статтею теракт.