ua en ru

Відбувся Mercedes-Benz Weekend Golf Cup 2012

У минулу суботу 26 травня в кращому гольф клубі країни GolfStream пройшов третій міжнародний турнір Mercedes-Benz Weekend Golf Cup 2012 на призи «Коммерсант-Weekend». Подія об'єднала понад 400 друзів і партнерів Видавничого дому «Коммерсантъ-Україна».

Цей міжнародний турнір проводиться вже втретє і пишається високим рівнем як спортивного змагання, так і розважальної частини. За головні призи у турнірі змагалися 68 найкращих гольфістів з числа українських бізнесменів і політиків, а також зарубіжних гостей. У стартовому протоколі зазначили 19 флайтів і гра почалася рівно о 10:00. У турнірі взяли участь 8 сімей, з яких кращий результат показали гравці з Латвії. Окремо на поле вийшли, сформовані головним суддею змагань, жіночі флайти, в одному з яких була помічена чемпіонка України з гольфу і віце-міс спорт України Юлія Малімон.

Вітали гостей за традицією генеральний директор ВД «Коммерсант-Україна» Андрій Гоголєв і редактор програми «Коммерсантъ-Weekend Маша Цуканова. Поки гравці проходили 18 лунок поля Premier, гості записувалися в школу гольфу, де від тренерів дізнавалися премудрості правильного удару ключкою, секрети екіпіровки професійного гольфіста і знайомилися з гольф етикетом. Інші гості захоплено цікавилися преміум моделями від титульного партнера турніру на тест-драйві - елегантним Mercedes-Benz С-клас, стильним Mercedes-Benz В-клас і родстера SLK нового покоління. Чоловіки охоче заглядали в намет шотландської винокурні Glenmorangie на дегустацію віскі. На лекції італійського архітектора Paolo Carozzi від девелоперської компанії Greentree гостям презентували проект заміського комплексу G20. Найменші гості були зайняті розпису глиняного посуду, малювали хною, готували шоколадні цукерки під керівництвом аніматорів і фахівців туроператора пізнавальних подорожей GEOCLUB.

До моменту повернення гравців були відомі переможці розіграшу призів від партнерів турніру - Mercedes-Benz надав набір аксесуарів, тосканський готель Argentario Golf Resort & Spa - сертифікати на гру в гольф і послуги спа-салону. Були розіграні також аксесуари від Bang & Olufsen, аромати Issey Miyake, подарунки від нового бутика Kamana by Villa Gross, безкоштовна консультація міжнародної юридичної компанії Astapov Lawyers, сети для міні-гольфу від Greentree, членські картки консьєрж-служби Quintessentially, кава і карти спеціальних покупців від інтернет магазину Кави Делюкс. Родзинкою став аукціон ювелірного смартфона Tag Heuer Link, і він дістався директору турніру Олегу Герману.

Оголошення переможців передувала особлива церемонія від редактора «Коммерсант-Weekend» Марії Цуканової, яка традиційно провела сабрирование, відкривши пляшку шампанського Veuve Clicquot раритетної шаблею. Шампанське тут же було урочисто випито переможцями, імена яких під оплески гостей і вболівальників оголосив головний суддя турніру. 3-е місце з результатом 39 очок Stableford зайняв політик Леонід Ємець, друге місце - керуючий директор компанії Альфа Лаваль Україна Геннадій Руденко (Stableford 40). А кубок переможця змагань згідно турнірної таблиці і звання самого елегантного гольфіста турніру дісталися керівнику компанії Studentland Роману Растворцеву (42 очки Stableford).

Крім призів від організаторів та дипломів переможці отримали сертифікати на оформлення преміальних платіжних карток Visa Platinum (за 2-е і 3-е місця) і Visa Infinite (за 1-е місце) від фінансового партнера турніру АТ «Укрексімбанк». Всім зареєстрованим гравцям в цей день були вручені сертифікати на оформлення карток Master Card Gold. А страхова компанія «Індіго», яка забезпечувала медичний супровід турніру, нагородила 2-го призера сертифікатом на медичне страхування. Йому ж представники компанії Cosmo Golf презентували бег Titleist.

Крім основних переможців, організаторами були відзначені також Ігор Мовчан за кращий результат за очками серед чоловіків і Марія Педенко серед жінок, яка також отримала приз за самий дальній удар. Closest to the Pin на 2-й лунці дістався Дмитру Дутчину. Сім'ю Гавриловых з Латвії відзначили спеціальним призом від готелю Fairmont Grand Hotel Kyiv.

Солодким сюрпризом для переможців став торт з логотипом турніру і міні п'єдесталом від майстерні-кондитерської «Маша Кейк».

Вечір завершився звичною і такою рідною We Are The Champions, гучними оплесками глядачів і груповим фото всіх учасників турніру Mercedes-Benz Weekend Golf Cup 2012.

Турнір відвідали понад 400 гостей, всі отримали велике задоволення від відпочинку на природі, розваг, ігор та спортивних занять.

У організаторів підготовлено ще багато сюрпризів і гарного настрою на наступний рік!