ua en ru

Склад нового уряду свідчить про відсутність у Януковича розуміння методів подолання кризи, - "Удар"

Призначення до нового уряду свідчать про відсутність у Президента Януковича системного підходу до подолання кризи та втілення необхідних країні реформ. Про це йдеться в заяві партії "Удар", поширеній її прес-службою.

В "Ударі" наголошують, що новий український уряд - це не команда професіоналів, а збірна представників "сім'ї" та різних олігархічних кланів.

"Найбільше обурення викликає повернення до уряду одіозних персон, корупціонерів і українофобів, які працюють на розпал міжнаціональної ворожнечі в країні. Повторне призначення міністром освіти Дмитра Табачника - це відвертий ляпас Україні і українцям. Навряд чи ці нові-старі прізвища стануть ознакою іншої політики в державі", - говориться в заяві.

В партії підкреслили, що деякі призначення продемонстрували, хто на парламентських виборах був "призначеною" опозицією і кого продовжують "інтегрувати" у владу.

Крім того, "Удар" вимагає негайного звіту прем'єра Азарова за дії попереднього уряду, зокрема в сфері економіки, тендерних закупівель, медицини та соціальній сфері. Відповідну постанову про звіт уряду "Удар" зареєстрував у перші дні роботи нового парламенту.

Читайте також: Нові обличчя в уряді