ua en ru

Під зсувом, що зійшв у Киргизстані, опинилося 24 людини

Під зсувом, що зійшв у Киргизстані, опинилося 24 людини Фото: зсув у Киргизстані

Зсув накрив 6-7 будинків у Киргызстане

В Ошській області на півдні Кирзизстана зсув зійшов на житлові будинки, під грязьовими масами опинились 24 людини. Про це повідомляє місцеве видання Turmush з посиланням на МНС.

"Сьогодні вранці, 29 квітня 2017 року, в селі Апу сільського округу Зергер зійшов зсув приблизними загальним обсягом 1 млн кубометрів. За попередніми даними, грязьові маси накрили 6-7 житлових будинків", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією видання, на місце виїхала група рятувальників у кількості 33 осіб, а також члени Комісії з цивільного захисту. На місце відправлена вантажна машина з 30 5-містними наметами, 30 комплектами гігієнічних засобів, а також 30 столовими комплектіами.

За попередніми даними, 24 людини, які проживали на небезпечному схилі гори, в момент сходу зсуву перебували вдома. Власників будинків у березні 2017 року вже попереджали працівники МНС про необхідність переїзду в більш безпечне місце, оскільки існувала загроза зсувів.

altaltaltaltaltaltalt

Фото: зсув у Киргизстані

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 8 чоловік пропали без вісті в результаті сходу зсуву в північно-західній китайській провінції Шеньсі в понеділок, 17 квітня 2017 року.