ua en ru

У суперника Кличка Тайсона Ф'юрі заперечили вживання допінгу

У суперника Кличка Тайсона Ф'юрі заперечили вживання допінгу Фото: Тайсон Ф'юрі сподівається відновитися від травми

Британець сподівається відновитися від травми і захистити свої титули проти Кличка у жовтні

Команда британського боксера Тайсона Ф'юрі заперечує звинувачення в тому, що чемпіон світу втягнутий у допінгове розслідування. Про це йдеться в офіційній заяві промоутера Ф'юрі, передає Sky Sports.

"Ми в шоці від сьогоднішньої історії в Sunday Mirror. Тайсон Ф'юрі заперечує звинувачення у вживанні допінгу. Він сподівається відновитися від травми і захистити свої титули проти Володимира Кличка у жовтні", - йдеться в заяві компанії.


Водночас представник Британського антидопінгового агентства Софі Ешкрофт заявила, що організація не розкриває інформацію про допінгові справи до тих пір, поки не завершиться судовий процес або відповідач сам не зробить інформацію надбанням громадськості.

"Це робиться для захисту прав і конфіденційності всіх залучених до справи учасників, а також для того, щоб справа не зазнавала непотрібного збитку", - пояснила Ешкрофт.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що в допінг-пробах Тайсона Ф'юрі, який готується до бою з Кличком, були знайдені сліди забороненого препарату, нандролон - анаболічного стероїду.