ua en ru

У Сомалі сталися два вибухи, є загиблі

У Сомалі сталися два вибухи, є загиблі Фото: вибух (pixabay.com/MarkusVogt)

Один з вибухів стався біля воріт готелю, другий - коло колишньої будівлі парламенту

У столиці Сомалі Могадішо сталися два вибухи, є загиблі і постраждалі. Про це повідомляє AP.

"У столиці Сомалі Могадішо в другій половині дня сьогодні, 28 жовтня 2017 року, прогриміли два вибухи. Так, перший вибух був дуже потужний. Місцева поліція підозрює, що його влаштував терорист-смертник, підірвавши себе в автомобілі з вибухівкою", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією видання, офіцер поліції зазначив, що вибух здійснений біля воріт готелю Naso Hablod, розташованого поблизу президентського палацу. Усередині готелю лунали постріли.

Крім того, другий вибух прогримів неподалік колишньої будівлі парламенту, де зараз розташовується військова частина. За даними поліції, вибухнув автомобіль з бомбою усередині.

Відзначається, що загинули щонайменше 2 людини, а ще 8 осіб отримали поранення.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що кількість жертв подвійного теракту 14 жовтня в столиці Сомалі, місті Могадішо, зросла до 358 осіб, 228 - отримали поранення. Терорист-смертник підірвав автомобіль з вибухівкою на жвавому перехресті.

Відзначається, що згоріли близько сотні машин, які знаходилися поблизу. Уряд Сомалі назвав причетним до теракту ісламістської організації "Аш-Шабаш", пов'язану з терористами з "Аль-Каїди".