ua en ru

Угоду про відвід озброєнь калібром менше 100 мм планують підписати в Мінську 8 вересня

Угоду про відвід озброєнь калібром менше 100 мм планують підписати в Мінську 8 вересня Фото: представник України на переговорах Леонід Кучма

8 вересня відбудеться засідання Тристоронньої контактної групи

Угоду про відвід озброєнь калібром менше 100 мм планують підписати в Мінську (Білорусь) 8 вересня в ході засідання Тристоронньої контактної групи. Про це повідомила у своєму Facebook прес-секретар представника України на переговорах Леоніда Кучми Дарка Оліфер.

За її словами, в порядку контролю за виконанням режиму припинення вогню і напередодні засідання Тристоронньої контактної групи, яке відбудеться в Мінську 8 вересня, і де передбачається підписання угоди про відвід гармат калібром менше 100 мм, наступна відеоконференція Тристоронньої контактної групи за участю представників окремих районів Донецької та Луганської областей відбудеться в п'ятницю, 4 вересня.

Завершилась видеоконференция Трехсторонней контактной группы с участием представителей отдельных районов Донецкой и Луга...

Posted by Dariia Olifer on 1 вересня 2015 р.

Нагадаємо, з сьогоднішнього дня, 1 вересня, в зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі повинен діяти режим припинення вогню.