ua en ru

Снігопади в Україні: на заході фіксують критичний рівень аварійності

Снігопади в Україні: на заході фіксують критичний рівень аварійності Фото: снігопади в Україні призвели до збільшення числа ДТП

Снігопади в Україні і погіршення погодних умов призвели до загибелі 9 осіб на дорогах за добу

У результаті снігопадів в Україні на заході країни і в Луганській області фіксують критичний рівень аварійності. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Національної поліції України у Facebook.

"За минулу добу в результаті ускладнених погодних умов і підвищеної аварійної ситуації на дорогах України загинули дев'ять осіб, травмовано - 66. Критичний рівень аварійності - у п'яти областях, напружена обстановка - у ще п'яти регіонах. Критичною по рівню аварійності ситуація в Закарпатській, Івано-Франківській, Львівській, Волинській та Луганській областях", - йдеться в повідомленні.

Також повідомляється, що високий рівень аварійності (зростання кількості ДТП від 10% до 50%) зафіксовано в Тернопільській, Хмельницькій, Кіровоградській, Дніпропетровській і Донецькій областях.

Стан аварійності на автошляхах України (ІНФОГРАФІКА на 09:00) За минулу добу в результаті ускладнених погодніх умов та ...

Опубліковано Національна поліція України 15 січня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в результаті снігопадів в Україні знеструмлено 40 населених пунктів у чотирьох областях.