ua en ru

Снігопади в Україні: у шести областях відновили рух транспорту

Снігопади в Україні: у шести областях відновили рух транспорту Фото: у шести областях відновили рух транспорту, обмеженого через снігопади в Україні

У двох областях через снігопади в Україні вели нові обмеження на рух

У Кіровоградській, Одеській, Черкаській, Дніпропетровській, Миколаївській та Херсонській областях відновили рух транспорту, який раніше обмежили через снігопади в Україні. Про це повідомляє прес-служба ПАТ ДАК "Автомобільні дороги України".

В Кіровоградській області відновлено рух на всіх дорогах, крім автодороги М-13 Кіровоград - Платоновое, закрито рух всіх типів транспортних засобів; автодороги Н-23 Кіровоград - Кривий Ріг - Запоріжжя, закрито рух вантажних транспортних засобів та автобусів.

В Одеській області залишаються діяти обмеження руху для вантажних, великовагових та великогабаритних транспортних засобів на дорозі М-27 Одеса - Іллічівськ, км 8+550 - 22+564.

У зв'язку з подальшим погіршенням погодних умов (снігопад, різке зниження температури, сильний вітер) прийнято рішення про обмеження на рух вантажівок по автомобільній дорозі М-21 Житомир - Могилів-Подільський на ділянці км. 131 - 230 (ділянка від Вінниці в Могилів-Подільський) на час, необхідний для усунення наслідків негоди та приведення проїжджої частини автодоріг в стан безпечне для руху транспортних засобів.

У Хмельницькій області через негоду прийнято рішення про закриття руху усіх транспортних засобів на автомобільній дорозі Т-2321 Ярмолиці - Кам'янець-Подільський тимчасово обмежено рух вантажних транспортних засобів на М-12 Стрий - Тернопіль - Кропивницький - Знам'янка, Н-03 Житомир - Чернівці і Р-48 Кам'янець-Подільський - Сатанів - Війтівці - Білогір'я.

Також прийнято рішення про введення обмеження руху великовагового автотранспорту на зазначених ділянках автодоріг:

  • Т-06-12 Новоград-Волинський - Полонне - Старокостянтинів по всій протяжності в межах області;
  • Т-23-06 Шепетівка - Старокостянтинів через Гриців по всій протяжності;
  • Т-23-14 Теофіполь - Красилів - Н-03 на ділянці Теофіполь - Красилів;
  • Т-20-12 Ланівці - Лисогірка - Теофіполь по всій протяжності в межах області;
  • Т-23-02 Чернелівка - Городок - Смотрич по всій протяжності

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що через негоду в Україні в Житомирській області на 89 км траси Київ-Чоп зіткнулися 14 автомобілів.

З-за негоди в Україні в Житомирській області на 89 км траси Київ-Чоп зіткнулися 14 автомобілів
Повний текст читайте тут: https://www.rbc.ua/rus/news/nepogoda-ukraine-zhitomirskoy-oblasti-stolknulis-1483901118.html