ua en ru

Снігопади в Україні: на перевалах у Карпатах кілометрові затори

Снігопади в Україні: на перевалах у Карпатах кілометрові затори Фото: негода на Закарпатті (ДСНС)

Подекуди рух автотранспорту взагалі паралізовано

Через погіршення погодних умов (снігопади, пориви вітру) на перевалах у горах Карпати утворилися кількакілометрові затори, місцями рух автотранспорту взагалі паралізовано. Про це повідомляє місцеве видання Мukachevo.net.

Зокрема йдеться про ділянку траси Київ - Чоп відразу на адміністративній межі Закарпатської та Львівської областей. Зазначено, що там скупчилися не тільки вантажівки, а й чимало легкових авто. Траса міжнародного значення взагалі не чищена від снігу, який місцями намерз у вигляді колій.

Як повідомляється, така ситуація спостерігається ще від учора, хоча сьогодні рятувальники наголосили, що проїзд уже забезпечено. Наразі ж на місці працює одне авто рятувальників, хоча вантажівок, які блокують рух - 3-5. На різних ділянках траси працює тільки поліція.

Затори на перевалах траси Київ-Чоп

Візьміть до уваги, саме зараз автомобілі стоять у кілометрових заторах. #негода http://www.mukachevo.net/ua/news/view/313607

Опубліковано Mukachevo.net 4 лютого 2018 р.

За даними видання, проблемною частиною траси Київ-Чоп є ділянка від Закарпаття і в бік Львова аж до Козьова, а найгірша ситуація - до села Мохнате.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що внаслідок сильних опадів у вигляді снігу у високогірних районах Закарпаття на автошляхах ускладнено рух великовагового автотранспорту.