ua en ru

Снігопади в Україні: вже в 5 областях обмежено рух на дорогах

Снігопади в Україні: вже в 5 областях обмежено рух на дорогах Фото: негода в Україні

Рух автотранспорту ускладнився ще й у Чернівецькій та Житомирській областях

Унаслідок сильних опадів та з метою збереження життя і здоров’я учасників дорожнього руху службами автомобільних доріг у Львівській, Житомирській, Тернопільській, Хмельницькій областях обмежено рух великогабаритного транспорту. Своєю чергою у Чернівецькій області у 7 районах обмежено рух повністю, повідомляє прес-центр Держслужби з надзвичайних ситуацій.

Зазначено, що в регіонах країни силами ДСНС було здійснено понад 250 виїздів для надання допомоги у розчищенні автошляхів від повалених дерев, вивільнення окремих автомобілів зі снігових заметів.

Мало того, в наступні 3 години у західних, північних областях очікується сильний сніг, переважно з хуртовиною, на решті території дощ.

"14 листопада вночі у північних та центральних областях сильний сніг, в Україні, крім південних та східних областей, місцями хуртовини; місцями пориви вітру 15-20 м/с; на дорогах більшості областей України ожеледиця", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що координацію заходів щодо подолання негативних наслідків негоди в областях здійснюють регіональні комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про обмеження руху дорогами державного значення в межах Хмельницької, Львівської та Тернопільської областей.