ua en ru

РНБО сьогодні планує розглянути законопроект про реінтеграцію Донбасу

РНБО сьогодні планує розглянути законопроект про реінтеграцію Донбасу Фото: Ірина Геращенко (УНІАН)

Геращенко додала, що законопроект про реінтеграцію Донбасу буде обговорюватися і в рамках Мінська

Рада нацбезпеки і оборони України (РНБО) сьогодні, 10 липня 2017 року, планує розглянути законопроект про реінтеграцію Донбасу. Про це заявила перший віце-спікер Верховної Ради України Ірина Геращенко під час круглого столу з питання реінтеграції Донбасу, повідомляє "112 Україна".

"Ми сьогодні повинні дискутувати щодо того, як повернути ці території. Як вам відомо, експертами РНБО, із залученням народних депутатів України був розроблений проект закону про реінтеграцію Донбасу", - заявила вона, зазначивши, що РНБО розгляне це питання в найближчі години.

"Буде прийнято рішення чи в такому варіанті подається цей текст в парламент, туди після дискусії будуть внесені зміни", - зазначила вона.

Крім того, Геращенко додала, що дискусію по тексту законопроекту про реінтеграцію Донбасу планується провести і в рамках засідання контактної групи в Мінську (Білорусь).

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в кінці червня голова Верховної Ради України Андрій Парубій заявив, що робота над текстом законопроекту про реінтеграцію Донбасу буде завершено в найближчі тижні.