ua en ru

Зможу допомогти "Карпатам" пробитися в зону єврокубків, - Федецький

Зможу допомогти "Карпатам" пробитися в зону єврокубків, - Федецький Фото: Артем Федецький (fckarpaty.lviv.ua)

Футболіст також розповів про рівень чемпіонату України

Захисник "Карпат" Артем Федецький розповів про свій перехід у львівський клуб. Про це повідомляє прес-служба "левів".

"Думка про" Карпатах "була у мене вже давно. Пропозиція надійшла кілька тижнів тому. Я постійно стежив за" Карпатами ", тому що за плечима є чималий досвід виступів у Львові. Моя відповідь була однозначно позитивним. Вважаю, що зможу допомогти" Карпатам ", як мінімум, пробитися в зону єврокубків", - сказав він.

Футболіст також розповів про рівень чемпіонату України та своїй кар'єрі.

"Сьогоднішній чемпіонат України не порівняти з тим, що був 3-4 роки тому. На жаль, є чинники, які впливають на це: війна на Сході, економічні проблеми в країні. Незважаючи ні на що, в" Карпатах "є всі умови для підготовки і розвитку команди ", - сказав Федецький.

З його слів, Львів завжди славився неймовірною підтримкою уболівальників і команада робитиме все можливе, щоб підняти рівень футболу в Україні.

"Вважаю, у мене склалося непогана кар'єра: грав у фіналі Ліги Європи, отримав досвід виступів в топ-чемпіонаті. Якщо молоді гравці звернуться за порадою, то нікому не відмовлю, придбаними вміннями хочу поділитися з майбутнім львівської команди", - додав Федецький.

Нагадаємо, колишній захисник німецького "Дармштадта" і дніпропетровського "Дніпра" Артем Федецький вирішив повернутися у львівські "Карпати".