ua en ru

Наступний транш МВФ для України може скласти 1,9 млрд доларів, - Fitch

Наступний транш МВФ для України може скласти 1,9 млрд доларів, - Fitch Фото: Міжнародний валютний фонд (flickr.com/Jamille Wilson)

Рейтингове агентство Fitch спрогнозувало величину наступного траншу МВФ

Наступний транш Міжнародного валютного фонду для України може скласти 1,9 млрд доларів. Про це йдеться в повідомленні на сайті міжнародного рейтингового агентства Fitch.

"Fitch очікує наступний транш програми (можливо 1,9 млрд. доларів) в наступному році після затвердження бюджету на 2018 рік та угоди між МВФ і урядом щодо змін формули для коригування тарифів на опалення в домашніх господарствах", - йдеться в повідомленні.

В агентстві відзначили, що подальші виплати від МВФ та інших міжнародних партнерів будуть залежати від прогресу у порядку денному структурних реформ, передусім земельної реформи та досягнення результатів з точки зору приватизації та боротьби з корупцією в Україні.

Нагадаємо, раніше міністр фінансів України Олександр Данилюк розповів, які умови для отримання траншу МВФ ще не виконані. Крім того, за його словами, все ще тривають переговори з МВФ щодо вартості газу для населення.