ua en ru

Наступна зустріч контактної групи в Мінську відбудеться 6 квітня

Наступна зустріч контактної групи в Мінську відбудеться 6 квітня Фото: Мартін Сайдик

Сьогодні в Мінську проходило засідання тристоронньої контактної групи

Наступна зустріч тристоронньої контактної групи по врегулюванню ситуації на Донбасі відбудеться в Мінську 6 квітня 2016 року. про це повідомив сьогодні журналістам спецпредставник ОБСЄ в тристоронній контактній групі Мартін Сайдик, повідомляє БЕЛТА.

"Наступна зустріч буде 6 квітня", - сказав Сайдік, додавши, що сьогодні підгрупа з економічних питань обговорювала питання відновлення водопостачання, залізниць і ліній електропередачі.

"Як я говорив раніше, існує ще невирішене питання, пов'язане з платою за водопостачання. Сторони спробують домовитися з даного питання до кінця цього місяця", - сказав він.

Нагадаємо, сьогодні в Мінську проходило засідання тристоронньої контактної групи.

"У Мінську закінчено засідання Тристоронньої контактної групи. На першому місці залишаються питання порушення режиму припинення вогню, відведення важких озброєнь, розмінування, припинення навчальних стрільб поблизу лінії зіткнення. Україна неодноразово підкреслювала і продовжує наполягати: без вирішення проблем безпеки неможливо говорити про суттєвий прогрес у вирішенні гуманітарних, політичних і економічних питань", - повідомила прес-секретар представника України в контактній групі Леоніда Кучми Дарка Оліфер.