ua en ru

Слідчі встановили причетність генерала армії РФ до злочинів проти українців на Донбасі, - штаб АТО

Слідчі встановили причетність генерала армії РФ до злочинів проти українців на Донбасі, - штаб АТО Фото: російський військовий на Донбасі (mil.ru)

Досудовим розслідуванням встановлено причетність до вчинення злочинів проти українців на Донбасі 11 осіб

Слідчі встановили причетність генерала армії Російської Федерації до злочинів проти українців на Донбасі. Про це йдеться у повідомленні прес-центру штабу антитерористичної операції у Facebook.

Як зазначається, для документації фактів збройної агресії Росії на Донбасі у районі проведення АТО працюють прокурорсько-слідчі групи, сформовані зі складу управляння Генеральної прокуратури України з розслідування злочинів, вчинених на тимчасово окупованих територіях, працівників Національної поліції України та Служби безпеки України.

"Досудовим розслідуванням встановлено причетність до вчинення злочинів проти українського населення 11 осіб. Одним з підозрюваних є генерал російської армії", - йдеться у повідомленні.

Прес-центр штабу АТО повідомляє: Україна продовжує наполегливо документувати факти збройної агресії Російської...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 6 квітня 2018 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на Донбасі внаслідок обстрілів з травня 2017 року загинули 32 мирні жителі. Крім того, 25 осіб отримали поранення внаслідок ворожих обстрілів.