ua en ru

СБУ в Слов'янську виявила схованку з гранатометом

СБУ в Слов'янську виявила схованку з гранатометом Фото: гранатомет (ssu.gov.ua)

Також в схованці були бойові гранати

Служба безпеки України (СБУ) в Слов'янську Донецької області виявила схованку з гранатометом і бойовими гранатами. Про це повідомляє прес-служба СБУ в Донецькій області в Facebook.

Схованка, в якій перебувала реактивна протитанкова граната РПГ-26 та ручна граната РГД-5, була виявлена в Слов'янську оперативниками Управління СБУ в Донецькій області спільно з ДСНС і поліцією.

СБУ виявила у Слов’янську схрон з гранатометом та бойовою гранатою Схованку, в якій знаходилася реактивна протитанкова ...

Опубліковано Управління СБУ в Донецькій області 23 червня 2017 р.

Так, схованка була обладнана в зруйнованому будинку, розташованому неподалік від дороги, що поєднує центр міста і трасу Е-40 "Київ-Довжанський".

Нагадаємо, раніше РНБО схвалила концепцію реінтеграції Донбасу.

Як зазначається, в рамках анонсованого секретарем РНБО Олександром Турчиновим круглого столу відбулося обговорення законопроекту "Про особливості державної політики щодо відновлення державного суверенітету України над тимчасово окупованою територією Донецької та Луганської областей".

"Концепція закону в цілому була підтримана. Одночасно надійшло багато пропозицій та зауважень, більшість з яких будуть враховані при підготовці остаточної версії проекту, який буде подано президентові України для внесення в парламент", - повідомив заступник секретаря РНБО Олександр Литвиненко.