ua en ru

У "Славії" вже не розраховують на Коноплянку і Ротаня

У "Славії" вже не розраховують на Коноплянку і Ротаня Фото: Ярослав Тврдик (slavia.cz)

Президент клубу сказав, або вони обидва підсилять команду, або ніхто з них

Президент чеського футбольного клубу "Славія" Ярослав Тврдик розповів про переговори з українськими півзахисниками Євгеном Коноплянкою і Русланом Ротанем. Про це повідомляє Idnes.cz.

"Для мене було сюрпризом, коли дізнався, що такі виключні гравці як Коноплянка зацікавлені у виступах за "Славію". Але багато що змінилося після зміни тренера в "Шальке". Клуб відмовився віддавати гравця в оренду, а потім і продавати його. Цей варіант ми більше не розглядаємо", - розповів Тврдик.

Що стосується Ротаня, то коли вперше з'явилася інформація про двох українських гравців, то президент сказав, або вони обидва підсилять команду, або ніхто з них.

"При всій повазі до Руслану, йому скоро виповниться 36. Ми хотіли створити хороші умови для українців, як це було раніше з нашими двома африканськими легіонерами, щоб вони відчували себе комфортно. Тренерський штаб і раніше розраховує на Ротаня, але все залежить від результатів перегляду", - сказав президент клубу.

"Вирішальне слово залишиться за тренером і спортивним директором клубу, але я особисто не впевнений, що Руслан стане для нас посиленням, враховуючи те, що у нас на його позиції є відмінні гравці. Ймовірність переходу українця в "Славію" вважаю досить низькою", - додав Тврдик.

Нагадаємо, що вінгер збірної України Євген Коноплянка заявив про бажання продовжити виступи за німецький футбольний клуб "Шальке".