ua en ru

Скоцик закликав український політикум до об'єднання проти "п'ятої колони" Кремля

Скоцик закликав український політикум до об'єднання проти "п'ятої колони" Кремля Фото: Віталій Скоцик (прeс-служба Аграрної партії)

Скоцик заявив, що Аграрна партія стала одним із об'єктів гібридною атаки Кремля

Лідер Аграрної партії України Віталій Скоцик заявляє, що їхня політична сила стала одним з об'єктів гібридної атаки Кремля, метою якої є спроба "покласти діяльність партій під проросійські прапори". Про це він розповів в інтерв'ю "Апострофу".

"Останнім часом ми спостерігаємо серйозну активізацію проросійських сил в Україні. "П'ята колона" на чолі з відомим кумом голови Кремля Віктором Медведчуком намагається захопити політичний, мeдійний та громадський простір, вкладаючи в це величезні ресурси, щоб в результаті маніпулювати свідомістю українців і забезпечити реванш наближених до Москви політиків. Аграрна партія України не піддалася на провокацію, а спроби рейдерського захоплення нашої організації зазнали фіаско. Наше опір показав, що протистояти російській повзучій експансії можливо і потрібно", - зазначив він.

Скоцик подякував українським політикам, які публічно висловилися за необхідність жорстко реагувати на антидержавну діяльність кремлівських елементів і закликав проукраїнські політичні сили до ідейного об'єднання.

"Я дякую всім свідомим політикам, народним депутатам і проукраїнським політичним силам, які не побоялися приєднатися до голосу Аграрної партії в боротьбі проти Медведчука та інших агентів Кремля. Разом ми станемо тільки сильніше і зупинимо загарбницькі апетити Путіна і його поплічників в Україні. На перший план повинні виходити не особисті амбіції і бажання заробити політичні бали, а державна, патріотична позиція", - підкреслив він.