ua en ru

Скорик заявив, що Ляшко "бреше про причетність Льовочкіна до замаху на Мосейчука"

Скорик заявив, що Ляшко "бреше про причетність Льовочкіна до замаху на Мосейчука" Фото: Микола Скорик (facebook.com-SkorykNikolay)

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook

Народний депутат від Опозиційного блоку Микола Скорик назвав "брехнею" заяву Олега Ляшка про нібито причетність Сергія Льовочкіна до замаху на Ігоря Мосійчука. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook, коментуючи перепост Вадимом Рабиновичем заяви Ляшко.

"Сьогодні Рабинович відкрито підтримав Ляшко перепостом брехні проти Льовочкіна. Справа не в тому, що Ляшко бреше про причетність Льовочкіна в замаху на Мосійчука. Справа не в тому, що Рабинович готовий на все, щоб вислужитися перед владою. І справа не в тому, що 65-річний аферист Вадик заради грошей піде на все: від зради товаришів по опозиції до пустомельства на мітингах бомжів і в проплачених ефірах. Просто він більше нічого, крім порожніх балачок, не вміє. Справа в тому, що сьогодні Рабинович перед усім Фб-спільнотою пов'язав себе з лотерейщиком Ляшко, його шайкою маргіналів і хабарників, які за останні три роки казково збагатились на війні, політичну корупцію, рейдерство та інше кримінал", – написав Микола Скорик.