ua en ru

СКМ створила холдинг "Трансінвест" у рамках транспортного бізнесу групи

Компанія СКМ ухвалила рішення про створення нового холдингу групи у рамках транспортного бізнесу - "Трансінвест Холдингу" (м. Київ). Про це повідомляє прес-служба СКМ.

"Мета створення холдингу - розвиток напряму будівництва і ремонту залізничних колій, перш за все, в системі транспортної інфраструктури групи СКМ", - сказано в повідомленні.

Там також говориться: "Планується, що до нового холдингу увійдуть компанії ТОВ "Донбасівське транспортно-промислове підприємство" (Донпромтранс) і ТОВ "Керченський стрілочний завод" (раніше були в управлінні ТОВ "Лемтранс")".

Основний вид діяльності "Трансінвест Холдингу" - будівництво, модернізація і ремонт верхньої будови шляху. Ключовим напрямом холдингу є виробництво стрілочних переводів для залізничних колій. Основними споживачами продукції холдингу стануть, перш за все, промислові підприємства групи СКМ: металургійні і гірничо-збагачувальні комбінати, вугільні шахти і так далі

Генеральним директором "Трансінвест Холдингу" призначений Андрій Шпилька, який раніше очолював ПАТ "Північний ГЗК" ("Метінвест Холдинг").

Читайте також: СКМ отримала у власність 26% "Запоріжкоксу"