ua en ru

СКМ купила 100% збагачувальної фабрики "Колосниковская"

Група СКМ придбала 100% акцій Центральної збагачувальної фабрики (ЦЗФ) "Колосниковская". Про це повідомляє прес-служба компанії СКМ.

Група СКМ придбала 100% акцій Центральної збагачувальної фабрики (ЦЗФ) "Колосниковская". Про це повідомляє прес-служба компанії СКМ.

Проектна потужність збагачувальної фабрики становить 1,6 млн т вугілля в рік.

В майбутньому ЦЗФ "Колосниковская" буде передана в управління енергетичного холдингу Групи СКМ - ДТЕК.

Компанія СКМ - професійний інвестор, керівна компанія найбільшої фінансово-промислової групи України, діяльність якої сконцентрована в гірничо-металургійній, енергетичній, фінансовій сферах бізнесу, а також у телекомунікаціях, медіабізнесі, нерухомості, роздрібній торгівлі, видобутку глин, торгівлі нафтопродуктами, сільському господарстві, машинобудуванні і транспортному бізнесі.

До групи СКМ входять компанії Метінвест і ДТЕК, Перший Український Міжнародний Банк і Ренесанс-Капітал, АСКА і АСКА-Життя, телекомунікаційна група Vega, Медіа Група "Україна" і видавничий холдинг "Сьогодні Мультимедіа", ЕСТА Холдинг (нерухомість), Український Ритейл (роздрібна торгівля), UMG (видобуток глин), Паралель (оператор ринку нафтопродуктів), HarvEast (сільське господарство), машинобудівний холдинг Corum Group, транспортний холдинг "Портінвест" та інші.