ua en ru

Скарлетт Йоханссон продає свій будинок за 2,2 млн дол

Хочеться вірити, що розлучитися з пляжним будиночком в модному Хемптонсі Скарлетт вирішила не в силу обставин, а свідомо.Начебто і місце славне - узбережжя в Амангсетт Дюнс, океан і Національний Парк поблизу. І простора територія - майже півгектара заповідної землі. І зовні все виглядає дуже багатообіцяюче.

Хочеться вірити, що розлучитися з пляжним будиночком в модному Хемптонсі Скарлетт вирішила не в силу обставин, а свідомо.

Начебто і місце славне - узбережжя в Амангсетт Дюнс, океан і Національний Парк поблизу. І простора територія - майже півгектара заповідної землі. І зовні все виглядає дуже багатообіцяюче.

Але, здається, дизайнер, який займався оформленням будинку посварився зі своєю музою десь на середині шляху і вирішив дотримуватися принципу "дорого, витончено і дуже нудно". А при оформленні гостьових спалень, яких тут аж чотири, і зовсім зло тієї самої музі надихався двозірковими грецькими готелями - два ліжка, столик і балкон, все як годиться.

Втім, вся покладена атрибутика зразок басейну і пари камінів будинку дісталася теж. А інтер'єри новий власник цілком може і переосмислити. Якщо зважиться придбати не самий гарний будинок, з дерев'яним підлогам якого, правда, ступали босі п'яти самої Скарлетт, за 2,2 мільйона дол.

Скарлетт Йоханссон продає свій будинок за 2,2 млн дол Скарлетт Йоханссон продає свій будинок за 2,2 млн дол Скарлетт Йоханссон продає свій будинок за 2,2 млн дол Скарлетт Йоханссон продає свій будинок за 2,2 млн долСкарлетт Йоханссон продає свій будинок за 2,2 млн дол Скарлетт Йоханссон продає свій будинок за 2,2 млн дол