ua en ru

Ситуація в районі Мар'їнки стабілізувалася, - штаб АТО

Ситуація в районі Мар'їнки стабілізувалася, - штаб АТО Фото: українські війскові

На донецькому напрямку зафіксована ескалація конфлікту

Ситуація в районі Мар'їнки і Красногорівка Донецької області стабілізувалася. Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО в Facebook.

"В даний час в районі населених пунктів Мар'їнка і Красногорівка ситуація стабілізувалася, українські військові знаходяться на своїх позиціях. Над Марьинкой майорить державний прапор України", - йдеться в повідомленні.

У штабі зазначили, що протягом ночі бойовики обстрілювали Піски, Дослідне, шахту Бутівка, Водяне, Красногорівки, Невельское, Первомайське, Березове, Гранітне, Авдіївку, і Новогригоровку.

"Після 6 ранку злочинці активного застосовували реактивні системи залпового вогню по населених пунктах Піски, Мар'їнка, Березовий, Невельское, Первомайське, і Водяне. В результаті цих обстрілів Мар'їнка досі охоплена пожежами. Російсько-терористичні найманці кілька разів робили спроби штурмувати наші позиції. І кожного разу отримували гідну відсіч", - відзначили в штабі.

3 травня терористи продовжили обстріли позицій українських військових та населених пунктів Сходу України. На Маріупольсь...

Posted by Прес-центр АТО on 3 Июнь 2015 г.

Нагадаємо, сили антитерористичної операції внаслідок настання бойовиків в районі Мар'їнка Донецької області були змушені застосувати артилерію.