ua en ru

Ситуація на Донбасі стає більш напруженою, - штаб

Ситуація на Донбасі стає більш напруженою, - штаб Фото: українські військові (facebook.com/ato news)

Бойовики за добу 24 рази обстріляли українські позиції

Ситуація в зоні проведення операції Об'єднаних сил (ООС) стає більш напруженою порівняно з першими числами вересня. Про це йдеться в повідомленні прес-центру ООС у Facebook.

Повідомляється, що ситуація в районі ООС стала більш напруженою, але була цілком контрольованою. Супротивник за добу 24 рази обстріляв українські позиції. Зокрема, під вогонь потрапили позиції в районах населених пунктів Щастя, Трьохізбенка, Кримське, Майорське, Новгородське, Піски, Красногорівка, Мар'їнка, Богданівка, Гнутове, Лебединське, Водяне та Широкине.

"Втрат серед військовослужбовців Об'єднаних сил не допущено. За даними розвідки, протягом доби одного окупанта знищили і ще двоє поранені. Вранці противник обстріляв позиції Об'єднаних сил поблизу Водяного з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Втрат серед українських військовослужбовців немає", - йдеться в повідомленні.

Ситуація на Донбасі стає більш напруженою, - штаб

Нагадаємо, раніше СБУ оприлюднила імена загиблих в Сирії найманців "Вагнера". Частина з них брала участь у боях на Донбасі.

РБК-Україна повідомляло, що на черговому засіданні тристоронньої контактної групи по Донбасу в Мінську російська сторона запропонує провести міжнародне розслідування вбивства ватажка "Донецької народної республіки" Олександра Захарченка.