ua en ru

Ситуація на Донбасі стабілізується, - штаб ООС

Ситуація на Донбасі стабілізується, - штаб ООС Фото: українські військові (facebook.com/ato news)

Бойовики за добу 11 разів обстріляли українських військових

Ситуація в зоні проведення операції Об'єднаних сил (ООС) на Донбасі має тенденцію до стабілізації. Про це йдеться в повідомленні прес-центру ООС у Facebook.

Повідомляється, що ситуація в зоні проведення операції Об'єднаних сил мала ознаки стабілізації, противник 11 разів обстріляв українські позиції, однак без застосування забороненого мінськими угодами озброєння. Зокрема, бойовики обстріляли українських військових в районі Кримського, Південного, Мар'їнки, Старогнатівки, Павлополя, Гнутового, Лебединського та Водяного.

"Втрат серед військовослужбовців збройних сил протягом доби немає. За даними розвідки, протягом доби одного окупанта знищили і двоє поранені", - йдеться в повідомленні.

З ранку противник чотири рази обстріляв позиції в районі Троїцького, Південного, Водяного і Широкиного з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Втрат серед українських військовослужбовців немає.

Ситуація на Донбасі стабілізується, - штаб ООС

Нагадаємо, раніше спікер Держдуми Російської Федерації В'ячеслав Володін заявив, що вбивство ватажка "ДНР" Олександра Захарченка в Донецьку "обнуляє" сенс мінських домовленостей.

Зазначимо, після вбивства Захарченка на підконтрольній частині Донецької області правоохоронці приступили до посиленого патрулювання.