ua en ru

Ситуація в Авдіївці: водопостачання міста повністю відновлять тільки завтра

Ситуація в Авдіївці: водопостачання міста повністю відновлять тільки завтра Фото: водопостачання в Авдіївці повністю відновлять завтра

На даний момент водопостачання в Авдіївці відновлено частково

Водопостачання в Авдіївці повністю відновлять тільки завтра. Про це повідомляє Міністерство з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб у Facebook.

"станом на 14:00 17 березня Донецька фільтрувальна станція відновила свою роботу. Зараз водопостачання р. Авдіївка частково відновлено. За оперативною інформацією, водопостачання міста буде відновлено повністю вже 18.03.2017", - йдеться в повідомленні.

Також повідомляється, що виконані ремонтно-відновлювальні роботи на лінії електропередач ПЛ 110 кВ "Макіївка - Авдіївський коксохімічний завод № 2", які дозволили відновити електропостачання м. Авдіївка і Авдіївського коксохімічного заводу з 16 березня.

Відновлено водопостачання #Авдіївки Станом на 14:00 17 березня Донецька фільтрувальна станція поновила свою роботу. Нар...

Опубліковано Міністерство з питань тимчасово окупованих територій та ВПО України 17 березень 2017 р.

Нагадаємо, сьогодні повідомлялося, що вода вже почала заповнювати міські резервуари в Авдіївці, а Донецька фільтрувальна станція відновила подачу води.