ua en ru

Ситуація в Авдіївці: місто досі знеструмлено

Ситуація в Авдіївці: місто досі знеструмлено Фото: електропостачання в Авдіївці відсутнє

Місто залишається без електроенергії 1,5 доби

Станом на 7:00 31 березня централізоване електропостачання м. Авдіївка Донецької області відсутнє. Про це повідомляє прес-служба ДСНС.

"Електропостачання відсутнє. Теплопостачання в місті здійснюється централізовано за рахунок заводський теплоенергоцентралі Авдіївського коксохімічного заводу. Створено запас води в міському резервуарі об'ємом 4 тис. куб. м", - йдеться в повідомленні.

За інформацією рятувальників, об'єкти соціально-побутової сфери, які не мають власних систем резервного електроживлення, забезпечуються електроенергією від генераторів ДСНС. Для цих цілей залучено 8 генераторів різної потужності.

Питання відновлення електропостачання вирішується. До аварійних робіт залучили 22 співробітника ДСНС та 10 одиниць техніки.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Авдіївці не вдалося відновити електропостачання. Подача електроенергії порушилася в результаті бойових дій 29 березня, в ході яких пошкодили високовольтну лінію електропередач 110 кВ, що призвело до зупинки подачі струму 22 тис. жителів Авдіївки, Авдіївського коксохімічного заводу і Донецької фільтрувальної станції, які централізовано забезпечують місто водою та теплопостачанням.