ua en ru

Ситуація в Авдіївці: місто досі знеструмлене, вода подається за графіком

Ситуація в Авдіївці: місто досі знеструмлене, вода подається за графіком Фото: ситуація в Авдіївці після обстрілів

Теплопостачання у місті здійснюється централізовано за рахунок теплоенергоцентралі коксохіму

У Держслужбі з надзвичайних ситуацій доповіли про ситуацію в обстріляній бойовиками Авдіївці Донецької області станом на ранок 26 лютого 2017 року: місто знеструмлене, вода подається за графіком. Про це повідомляє прес-центр ДСНС.

"Станом на 7:00 26 лютого централізоване електропостачання відсутнє. Теплопостачання у місті, де проживає близько 22 тисячі людей, здійснюється централізовано за рахунок теплоенергоцентралі Авдіївського коксохімічного заводу. Централізоване водопостачання здійснюється за графіком із міського резервуару", - йдеться в повідомленні.

У відомстві також зазначили, що об’єкти соціально-побутової сфери, які не мають власних систем резервного електроживлення, забезпечуються електроенергією від 10 генераторів.

До аварійно відновлювальних робіт від ДСНС залучено 26 осіб та 11 одиниць техніки.

Нагадаємо, 24 січня в результаті бойових дій стався порив повітряної високовольтної лінії електропередач 110 кВ поблизу м. Авдіївка, внаслідок чого припинено електропостачання міста, а також Авдіївського коксохімічного заводу та Донецької фільтрувальної станції, які централізовано забезпечують водою та теплопостачанням місто.