ua en ru

Ситуація у Вірменії: Пашинян офіційно став єдиним кандидатом у прем'єри

Ситуація у Вірменії: Пашинян офіційно став єдиним кандидатом у прем'єри Фото: Нікол Пашинян (скріншот)

До моменту закриття подачі заявок Пашинян виявився єдиним кандидатом

Лідер опозиції Нікол Пашинян, висунутий трьома партіями парламенту Вірменії на позачергові вибори глави уряду, виявився єдиним кандидатом на цей пост до моменту закриття подачі заявок, передає Aysor з посиланням на прес-службу Національних зборів Вірменії.

"Фракція "Елк" Національних Зборів Вірменії відповідно до ч.2 ст. 149 Конституції кандидатом в прем'єр-міністри висунула Нікола Воваевіча Пашиняна. Про це повідомляє прес-служба парламенту. Згідно з інформацією, інших кандидатів не висунуто", - підкреслює видання.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у понеділок лідера вірменської опозиції Нікола Пашиняна офіційно висунули на пост глави уряду, рішення про це було прийнято на ранковому засіданні його фракції "Елк".

Як повідомлялося, Пашинян закликав призупинити протести в Вірменії. За його словами, 30 квітня він зустрінеться із представниками всіх парламентських фракцій. "Я не зможу спокійно працювати, якщо будуть продовжуватися акції громадянської непокори. Завтра (30 квітня, - ред.) Беремо тайм-аут", - підкреслював опозиціонер.