ua en ru

У Сирії терористи підірвали автомобіль, загинули 12 людей

У Сирії терористи підірвали автомобіль, загинули 12 людей Фото: вибух (pixabay.com/MarkusVogt)

За інформацією джерел, вибух знищив текстильну фабрику

На північному заході Сирії в результаті підриву начиненого вибухівкою автомобіля терористами загинуло 12 осіб, є поранені. Про це повідомляє Reuters, посилаючись на власні джерела серед сирійських повстанців.

"У середу терорист-смертник направив машину, начинену вибухівкою, в натовп джихадистських повстанців біля північно-західного сирійського міста Ідліб, убивши і поранивши безліч людей", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією джерела, вибух знищив текстильну фабрику, яку члени "Хаят Тахрір аль-Шам", альянсу бойовиків, чий кістяк складають бійці пов'язаної з "Аль-Каїдою "організації" "Фронт Нусра", використовували як свою штаб-квартиру.

Так, щонайменше 12 людей були вбиті, точна кількість постраждалих не повідомляється.

Наголошується, що провінція Ідліб, яка межує з Туреччиною, вже давно стала місцем боротьби між основними групами джихадистів, що змагаються за владу. Хоча всі вони протистоять сирійському президенту Башару Асаду, однак самі бойовики мають глибокі ідеологічні розбіжності, що періодично переростають у сутички.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в сирійському місті Ідліб, в районі Кунейтра, біля будівлі курсів з вивчення Корану, вибухнув замінований автомобіль, в результаті чого загинули 7 людей, ще 16 осіб постраждали.