ua en ru

У авіація Сирії Асада скинула вакуумні бомби на житлові будівлі, є загиблі

У авіація Сирії Асада скинула вакуумні бомби на житлові будівлі, є загиблі Фото: у авіація Сирії Асада скинула вакуумні бомби на житлові будівлі

Урядова авіація скинула 16 вакуумних бомб на житлові будівлі

В Сирії урядова авіація скинула на підконтрольний сирійської опозиції район Хула в провінції Хомс. Про це повідомляє "Агентство Анадолу".

"На житлові будівлі були скинуті 16 вакуумних бомб, загинула місцева мешканка, є постраждалі, серед яких жінки і діти. Район одночасно піддається атакам з повітря і з землі. Завдано серйозної шкоди житловим будинкам", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, сьогодні повідомлялося, що не менше 10 людей загинули в результаті вибуху, що прогримів поряд з табором сирійських біженців Ер-Рукбан, розташованим на кордоні Сирії та Йорданії. Замінований автомобіль вибухнув поряд з пропускним пунктом, влаштованим одним з формувань так званої Сирійської вільної армії (ССА), опозиційної Дамаску. Також наголошується, що кілька людей отримали поранення. Інформації про те, чи були серед жертв біженці, або всі загиблі були членами УСА, не наводиться.