ua en ru

Синоптики попереджають про заморозки в Україні

Синоптики попереджають про заморозки в Україні Ілюстративне фото (facebook.com/MNS.GOV.UA)

Вночі в Україні очікуються заморозки до -5

В Україні вночі очікуються заморозки до -5 на поверхні грунту і місцями в повітрі. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням Державну службу України з надзвичайних ситуацій.

Зокрема, за даними Гідрометцентру, вночі 6 жовтня в Україні на поверхні грунту і місцями в повітрі очікуються заморозки від 0 до -5. У той же час, 6-8 жовтня у Донецькій, Луганській та більшості районів південних областей утримається надзвичайна (5 класу) пожежна небезпека.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на вихідних 6 та 7 жовтня в Україні очікується ясна і тепла погода. У той же час повідомлялося, що з 8 по 10 жовтня в деяких областях очікуються заморозки. Але на більшій частині території країни на початку наступного тижня буде комфортна температура.

У Києві в першій половині наступного тижня метеорологічна ситуація істотно не зміниться. Погода буде з сухим повітрям, помірною температурою і ясним небом. Протягом дня в столиці очікується до +18, а вночі попередньо прогнозується до +9. Температура повітря протягом понеділка, вівторка та середи очікується комфортною.